De mooiste seizoensplanten en bloemen

Online te koop en snel geleverd

Bekijk ons assortiment
Bestellingen

Voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag nog bezorgd! (uitzondering op zondag)

Uitgebreid assortiment

Bloemen en planten

Boeket online bestellen en daarna af te halen!

Bestel online een boeket en dan staat die klaar als u hem op komt halen in de winkel.

7 dagen vaasgarantie

Wij bieden u 7 dagen vaasgarantie. Dit is mogelijk doordat wij alleen werken met verse producten van hoge kwaliteit.

Over Van Bentem Sierteelt

Welkom op de website van Van Bentem Sierteelt in Marknesse.

U vindt hier meer informatie over onze kwekerij, waar wij o.a. tulpen, voorjaarsbollen, zomerbloemen en perkgoed kweken.

Van Bentem Sierteelt is sinds 2007 gevestigd aan het begin van de Oosterringweg in Marknesse. U ziet het bedrijf vanaf de rotonde al liggen. Wilbert van Bentem runt hier samen met een team van enthousiaste medewerkers een moderne kwekerij welke in 2012 is uitgebreid met een winkel.

In de winkel treft u een zeer compleet assortiment aan, van snijbloemen tot kamerplanten, tuinplanten en mooie decroratie artikelen. Uiteraard kunt u er de bloemen en planten uit de eigen kwekerij kopen zoals tulpen, zonnebloemen, perkgoed, violen, vaste planten, bolchrysanten en bloembollen. Dat wat er niet zelf wordt gekweekt is afkomtig van kwekers uit de omgeving of vers gekocht van de bloemen veiling.

Onze webshop

Reacties van klanten

Prima service en goede kwaliteit perkplanten. Ruim assortiment en prettig geprijsd! Kortom ik kom kom er al jaren met veel plezier en geniet elk jaar weer van tuin dankzij van Bentem.

Lammers 13 april 2021

Een super bloemisterij en een groot assortiment aan perkgoed. Een groot assortiment aan kleine hebbedingetjes en decoratiemateriaal voor je bloemstukken. Ook al 2 keer een rouwboeket laten maken. Tot in de kleinste details verzorgd. Dankjewel voor jullie goede adviezen.

van Dijk 23 april 2015

Actueel